Bozdurma cep telefonu satmak 

Bozdurma diye tabir edilen cep telefonu satmak isterseniz biz hemen nakit satın alabiliriz bozdurma cep telefonu nedir?
Bozdurma cep telefonu nakit ihtiyacından dolayı taksitle Satın almış olduğunuz cep telefonunu hemen nakit para ile satmaya denir.
Sıfır cep telefonu alıp nakite çevirmek isterseniz dikkat edeceğiniz hususlar
1 –
piyasada tutulan cep telefonu markalarından alınız.

2- cep telefonunu kutusundan çıkartmayın ve açmayınız yani kapalı kutlu olsun jelatini filan çıkartmayın.

3- cep telefonunu tutulan renklerden olsun genelde Gold renk tutuluyor

4- almış olduğunuz cep telefonu distribitör garantili olsun

5- cep telefonunun kutusu ezilmiş yıpranmış ise almayın.

6- cep telefonunu satacağınız için kesinlikle Sigorta kasko yaptırmayın.

7- cep telefonu satmak için önce piyasa araştırması yapın internet sitelerinde ve cep telefonculardan ortalama ne kadar eder öğrenebilirsiniz cep telefonunu önce siz kendiniz sahibinden ve benzeri sitelerden satmaya çalışın.

8- cep telefonu aldınız hemen bozdurmak istiyorsunuz hemen Nakit paraya çevirmek istiyorsunuz cep telefonculardan cep telefonu nu ne kadar eder alacakları fiyatı sorun ve bir yerde sabit kalmayın en az 5 telefoncudan fiyat alın en yüksek fiyatı verene satarsınız.

9- sıfır cep telefonu satın aldım ben bunu satmak istiyorum Cep telefonunu satmam için önümde engel var mı hayır Cep telefonu satın aldınız ister hediye edin ister satın ister kullanın hukuksal bir problem yok .

10- taksitli cep telefonu satın aldım cep telefonu taksitlerini ödemezsem ne olur ?
Öncelikle Unutmayın ki hiç bir firma alacağından vazgeçmez imzalamış olduğunuz senet ve benzeri taahhütler vasıtasıyla sizden parayı tahsil ederler haciz yoluyla tahsil ederler hiçbir şeyim yok bir şey yapamaz demeyin Yıllar Geçsede bir bankada benzeri yerlerde borç faiziyle karşınıza çıkar kat kat fazlasını ödemek zorunda kalabilirsiniz Unutmayın ki bu firmaların para tahsili konusunda uzman anlaşmalı avukatları vardır sırf bu yüzden ailesi dağılan yüzlerce insan var bozdurma cep telefonu alıp satmak en son çaredir kesinlikle tavsiye edilmemektedir en mantıklısı Ayağını yorganına göre uzat sözüyle hareket etmek
Ankara tel alan yerler

Sıfır cep tel alan yerler
Telefon alan yerler
Kapalı kutu sıfır cep telefonu alan yerler
Ankara ikinci el cep telefonu alım satım

“Bozdurma cep telefonu satmak ” için bir yorum

  1. Cep Telefonu
    Günümüzde insanların en çok kullandığı teknolojik cihazlarıın başında cep telefonları gelmektedir. İletişimi mobilize ederek hızlandıran ve hayatı kolaylaştıran bu küçük alete olan ilgi giderek artmaktadır. Yapılan araştırmalar dünyadaki nüfusun büyük bir kısmının cep telefonu sahibi olduğunu göstermektedir. Milyarlarca cep telefonu, irili ufaklı pek çok üretici firma ve binlerce çeşit telefon modleli ile birlikte çok büyük bir pazar meydana getirmektedir. Bu pazarda hemen her bütçe için uygun bir cep telefonu modeli bulunabilmektedir. Satın almak için bu kadar çok çeşidin olması karar vermenizi biraz zorlaştırabilir. Cep telefonu satın alırken dikkat etmeniz gereken önemli birkaç detay var. Öncelikle, ihtiyacınız ne ve daha çok ne için kullanacaksınız? Eğer bu sorularınızın cevaplarını bilirseniz, ihtiyacınız olan cep telefonunu daha kolay belirleyip satın alabilirsiniz. Sadece ihtiyacınızı belirlemeniz yeterli. Uygun modeli belirledikten sonra taksitle cep telefonu almak için başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.
    Cep Telefonu İşletim Sistemi
    Türkiye genellemesine göre en çok kullanılan, tercih edilen cep telefonu işletim sistemi, “Android, iOS”tur. Az da olsa “Windows Phone” işletim sistemiyle de karşılaşılmaktadır. Sizin için en uygun cep telefonu modellerini ‘de bulabileceksiniz.
    Cep Telefonu Alırken İşletim Sistemi Tercihi
    Android İşletim Sistemi : Google ve Open Handset Alliance tarafından, mobil cihazlar için geliştirilmekte olan, Linux tabanlı özgür ve ücretsiz bir işletim sistemidir. Genel olarak, kullanımı ve tasarımının kolay olması nedeniyle oldukça tercih edilen bir işletim sistemidir. Türkiye genelinde çoğunluk olarak tercih edildiğini söyleyebiliriz. Ekstra uygulama yüklemek, telefonunuzda var olan fotoğraf, müzik gibi dosyalara bilgisayar üzerinden erişim daha kolaydır.
    iOS İşletim Sistemi : Sadece Apple ürünleri için geçerli bir işletim sistemidir. Apple için uygulamalara kendi uygulama marketi olan “App Store” üzerinden erişim sağlanabilir. Bazı uygulamaları için ödeme alınabilmektedir. iOS işletim sistemli ürününüzü bilgisayara bağladığınızda da ürününüzdeki içeriklere direkt erişim sağlamanız da biraz zor olabilmektedir. Kendi masaüstü tasarımı olan Itunes’u kullanmanız gerekmektedir.
    Windows Phone İşletim Sistemi : Microsoft tarafından cep telefonları ve diğer mobil cihazlar için geliştirilmiş işletim sistemidir.
    Cep Telefonu Markaları
    Samsung, Sony, LG, Nokia, HTC, Alcatel, Lenovo ve daha birçok marka mevcut. Bunlar, cep telefonu alırken en çok tercih edilen ve göz önünde bulundurulan markalardır. Telefon alışverişi yaparken herhangi bir tercih önceliğiniz yok ise güvenilir bir marka olmasına dikkat edin. Cep telefonu fiyatları seçilen modele göre bazen yüksek olabilmekte. Bozulduğu zaman yenisini almak istemeyebilirsiniz. Bu yüzden yaşadığınız yerde yetkili servisinin olup olmadığını araştırın. EVKUR’dan dünya markası cep telefonlarını orijinal resmi ürün garantisi ile satın alabilirsiniz. Taksitle cep telefonu satın almak için sipariş vermeniz yeterli.
    Kullanıcılar İçin Cep Telefonu Markaları
    Günümüzde kullanıcılar ikiye ayrıldı diyebiliriz. iOS ve Android sevenler. iOS’a alıştıysanız android kullanmanız biraz zor olabilir, Android’e alıştıysanız iOS’u kullanırken zorlanabilirsiniz. İki işletim sistemi için de oldukçe geniş bir geliştirici kitlesi blunmaktadır. Telefonunuz ister Android olsun isterse iOS olsun zevkinize ve ihtiyacınıza göre bir uygulama mutlaka bulabiliyorsunuz. Sizin zevkinize ve kullanım alışkanlıklarınıza uygun olan bir işletim sistemini ve bu sistemle çalışan bir telefonu tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Hem sizin için hem de telefonunuzu uzun süre kullanabilmeniz için önemli.
    Cep Telefonunun Ömrünü Uzatma
    Cep telefonunuzu dikkatli ve bilinçli kullanmanız hizmet süresini uzatacaktır. Hijyenik kullanımı, bataryasının uzun ömürlü olması, sağında solunda herhangi bir çizik veya zararın olmaması için elinizden geleni yaparsanız, telefonunuzu daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz.Cep telefonunuzun temizliği için özel olarak tasarlanmış bezlerden temin edebilirsiniz. Öncesinde hafif nemli bez ile silinip daha sonrasında kurutma bezi olan birçok malzeme mevcut. Mutlaka, telefoncularda bulunabilen ürünlerdir.
    Bataryasının uzun ömrülü olması içinde ilk andığınız anda içinde var olan şarjı tüketip, tamamen sıfırlandığında şarja takmalısınız. Sonraki kullanımlarınızda da bunu göz önünde bulundurmalısınız. Batarya tamamen sıfırlanmadan şarja takmamalı ve şarjdayken mümkünse kullanılmamasına dikkat etmelisiniz. Bu bataryanızın ömrünü uzatacaktır.

    Beğen

Yorum bırakın